The Cell Phone Zone

Emil and Andreea put the vinyl cutter to good use last fall with their winning entry in the design competition for a cell phone zone in the library. By reimagining an old phone booth with a Doctor Who theme, they created a friendly space for students to take a break and chat. Come see it for yourself on the 6th floor of our “venerable yet hip” library.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s